Szelfist keresel? Jó helyen jársz! Nálunk biztosan megtalálod!

Rólunk

Kedves Látogató!

Nagy örömünkre szolgál, hogy Magyarország első, szelfis vállalkozóit összegyűjtő oldalát meglátogattad!

 

"Faék" egyszerűségű weboldalunk célja, hogy a szelfigépes vállalkozásokat kereső magánszemélyek és cégek, egész egyszerűen, Vármegyék, vagy nagyvárosok szerint csoportosítva rátaláljanak a legközelebbi, vagy éppen legszimpatikusabb szolgáltatókra.

 

És hogy miért van erre szükség?

Az egyik ok, hogy a szelfigépes vállalkozások nagyon kis száma jelöli meg látható helyen, hogy valójában melyik Vármegye területén van a telephelye, ezen felül persze sokszor országos szinten fizet a hirdetésekért, mondván elmegy ő bárhová az országban, természetesen a kikalkulált (sokszor nem kevés) kiszállási költségért cserébe.

Ez nem feltétlenül jó megoldás, hiszen semmi értelme annak, ha a megkeresések jönnek, de a kiszállási ár nagysága miatt, végül nem lesz szerződés aláírva.

 

A másik ok, hogy a mai megnövekedett árak mellett, nem feltétlenül éri meg egy-egy szolgáltatót az ország egyik végéből a másik végébe elhívni, hiszen nagyobb távok esetén, akár 50-80.000Ft is lehet a felszámolt útiköltség, és nem beszéltünk még az utazási időről, valamint a szállásolás kérdéséről, ami további kiadásokat eredményezhet.

Szinte biztosak vagyunk abban, hogy egy esküvőn vagy egy céges rendezvényen lenne más helye is a fenti példában emlegetett pénzösszegnek. 

A Szelfisek.hu oldal összegyűjti és megjelenési lehetőséget biztosít az ország valamennyi szelfis vállalkozójának, így az oldalunkat meglátogató magánszemélyek vagy cégek a google keresési és találati listákban való elmélyülés helyett, perceken belül felvehetik a kapcsolatot a Vármegyékre és nagyvárosokra csoportosított szolgáltatókkal!

szelfis vállalkozást keresek

 

szelfis vagyok, csatlakozni szeretnék